Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠN Zabok A osvojila turnir u konkurenciji U-13

U Valbandonu održan međunarodni nogometni turnir za mlađe dobne kategorije


U organizaciji Š.R. D. Fassana Sport u Valbandonu je održan vrlo jak međunarodni nogometni  turnir za dječake (U-15, U-13, U-12, U-11 i U-10). Nastupile su i tri momčadi Škole nogometa Zabok. U konkurenciji U-13 nastupile su dvije zabočke momčadi, ŠN Zabok A i ŠN Zabok B, dok je u konkurenciji U-12 nastupila jedna zabočka momčad pod imenom ŠN Zabok.

Najviše uspjeha imala je momčad ŠN Zabok A koja je osvojila turnir u konkurenciji U-13 i to na vrlo impresivan način sa šest pobjeda. ŠN Zabok A svoj je pobjednički put počela u skupini B gdje je prvo s 5:1 savladana momčad ASD Pozzulo Calcio, potom s 3:0 ASD Fortia Juventus NERA i na kraju domaća Mladost Fažana s 5:1. Prva zabočka momčad skupina je prošla s maksimalnih 9 bodova uz gol razliku 13:1. U četvrtfinalu susrele su s dvije zabočke momčadi a tu je A momčad bila bolja od B momčadi i slavila je rezultatom 6:0. U polufinalu je savladan Grobničan s 2:1, a u finalu AC Leon sa 4:3. Uz pobjednički pehar i medalje, ŠN Zabok A dobila je i dvije pojedinačne nagrade. Tako je za najboljeg igrača turnira proglašen Marko Sente, dok je Karlo Kolar proglašen za najboljeg vratara. Pod vodstvom trenera Matije Drempetića za ŠN Zabok A nastupili su: Karlo Kolar, Vanja Mužar, Ivor Hajdaš-Dončić, David Rusan, Erik Krznar, Vid Maček, Patrik Sinković, Toto Šipek-Glavač, Jan Krleža, Marko Jakuš, Luka Zajec, Marko Sente, Bojan Brcko, Stjepan Šagud, Dante Hundić, Luka Tkalec i David Papišta. Momčad ŠN Zabok vodio je Luka Martinić, a igrali su: Janko Briški, Fran Kotarski, Jakov Kovačićek, Petar Hren, Andre Novak, Luka Kušan, Mark Kajtazi, David Šaronja, David Damjanović, Luka Draganić, Adriano Zeba, Antonio Kos, Jank Benkotić, Matej Miklenić i David Repovečki.

Najbolji igrač Marko Sente

U konkurenciji U-12 ŠN Zabok ostvarila je po jednu pobjedu i neriješen ishod, te dva poraza, te nije uspjela proći u završnici. Pod vodstvom trenera Nikole Leškovića za ovu momčad nastupili su: Jurica Huić, Noa Bartolin, Luka Peroš, Mateo Šalković, Fran Luka Tomek, Marko Borovčak, Adrian Tisanić, Dominik Stažnik, David Gradečak, David Bedeniković, Matej Poljak, Antonio Lež i Teo Gregurić.

Najbolji vratar Karlo Kolar

Još članaka iz "Sport"

Facebook