Prethodni članak
Sljedeći članak

Sprema se jubilarni 30. memorijalni teniski turnir Jurica Mehun


U Krapini će se od 21. kolovoza do 10. rujna ove godine održati tradicionalni memorijalni teniski turnir Jurica Mehun. Ovo će biti njegovo 30. izdanje, pod organizacijskom palicom Teniskog kluba Zagorec Krapina.

Obzirom da je ovo otvoreno pojedinačno prvenstvo Grada Krapine nužno je naglasiti da pravo prijave nemaju igrači koji se natječu u 1. i 2. Hrvatskoj teniskoj ligi te igrači koji se natječu u Hrvatskom teniskom savezu. Svi ostali dobro su došli zato organizator poziva sve zainteresirane da se prijave osobno u prostorijama kluba ili na brojeve telefona 099 2195 934 (Goran Horvat) i 099 632 1048 (Robert Jurman) do 18. kolovoza 2023. (petak).
Polufinalisti, finalist i pobjednik turnira osvajaju pehare i prigodne nagrade.

Kotizacija iznosi 10 eura za članove kluba TK Zagorec, i 15 eura za ne članove. Kotizacija se uplaćuje prilikom prijave igrača, a naslov najboljeg brani Dado Dlesk.

Kako je ovo jubilarni, 30. turnir organizator se potrudio da na kraju turnira pozove sve dosadašnje pobjednike kako bi svojom nazočnošću uveličali ovaj, jedan od najdugovječnijih u Županiji, turnir da bi nakon proglašenja pobjednika uslijedilo ugodno tenisko druženje.

Još članaka iz "Sport"

Facebook