Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubica poražena u samoj završnici utakmice

1. kolo IV. Nogometne lige središte Zagreb - skupina A, Vojnić 95 - STUBICA 2:1 (1:1)


Stubica se praznih rukava vratila iz Vojnića na otvaranju nove sezone. Novak u ligi na kraju je slavio s 2:1 u utakmici koja nije bila previše kvalitetna, ali su obje momčadi imale svoje šanse.
Domaći su poveli u 23. minuti kada se nakon ubačaja Brkić u kaznenom prostoru najbolje snašao Brkić i iz blizine poentirao za 1:0. Sedam minuta kasnije izjednačenje. Domaći vratar prvo brani udarac Isrkića, pa potom i Pešeca, da bi Drempetić iz trećeg za redom pokušaja gostiju spremio loptu u mrežu za 1:1.
U 55. minuti Horvatin ide sam prema Mužini koji sjajno brani njegov udarac. Stubica ima dvije dobre prilike preko Glavača u 80. i Čekolja u 82. .minuti, no njihovi udarci ne pronalaze cilj. I onda dvije minute prije kraja regularnog dijela jedna dugačka lopta ulazi u gostujući šesneaesterac, prvo nespretno reagira Mužina, a potom i Grabušić, pa lopta dolazi do Starčevića koji ju sprema u praznu mrežu za pobjedu domaćih od 2:1.

VOJNIĆ - STUBICA 2:1 (1:1)
VOJNIĆ: igralište NK Vojnić, GLEDATELJA: 100, SUCI: Komorski, Sokolić, Peharec.
STRIJELCI: 1:0 Matanić 23', 1:1 Drempetić 30' 2:1 Starčević 88'.
VOJNIĆ 95: Marjerović, Kalem 82' (Lučić), Stanić (72' Starčević), Matanić, Tutić (82'' Matanović), Horvatin, Brkić, Matić, Ljevar (78' Matinović), Josipović (46' Jagodić), Valetnić.
STUBICA: Mužina, Petir, Matuša (64' Pirički), Čekolj, Vlahović, Pešec (69' Glavač), Drempetić, Mat. Landripet, Mar. Landripet (69' Grabušić), Korman, Iskrić. TRENER: Dražen Kovjanić

Još članaka iz "Sport"

Facebook