Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubičke Toplice: Noć Savatea u Stubakima

Danas (petak, 30. lipanj) će se u Stubičkim Toplicama, na terasi Caffe bara Don Corleone održati već tradicionalna Noć S


Danas (petak, 30. lipanj) će se u Stubičkim Toplicama, na terasi Caffe bara Don Corleone održati već tradicionalna Noć Savate boksa. Organizator ove manifestacije klub Stubica Boks najavljuje nekoliko vrlo zanimljivih mečeva.

Na ovoj će se manifestaciji održati finale Prvenstva Hrvatske za kadetkinje i 2 juniorska finala. Na žalost, najvjerojatnije je da se finale Prvenstva Hrvatske između miljenika domaće publike Miroslava Tustića i Zorana Cveka (Pitbull, Split) neće održati, ali je organizator u pričuvu za meč sa Tustićem stavio Humića iz Sesvetskog Kraljevca, tako da će Tustić u svakom slučaju nastupiti pred domaćom publikom.

Uz to održati će se finalni meč do 74 kg između aktualnog prvaka Europe Šimunca i Glogoševića, zatim će se Zdenko Mirt boriti za naslov prvaka protiv Rudija Pletiša u polufinalu do 79 kg. Skoro najteži zadatak ima Danijel Sekulić-Štefanec koji će se boriti protiv Frane Radnića u finalu do 70 kg. Slijedom navedenog, vidljivo je da će ovo biti najveća borilačka manifestacija u našoj županiji.

Pokrovitelji ove manifestacije su Sokol Marić, Zidarsko fasaderski obrt Kišur i Don Corleone, a medijski pokrovitelji su Radio Stubica i Zagorski list. Početak manifestacije je u 20 sati.

Još članaka iz "Sport"

Facebook