Prethodni članak
Sljedeći članak

Subičke Toplice: Sve je spremno za Snow Queen Trophy

Sve je spremno za ovogodišnje sljemenske skijaške utrke Svjetskog kupa za žene i muškarce koje će se održati sutra i u utorak, 6. siječnja.


Sve je spremno za ovogodišnje sljemenske skijaške utrke Svjetskog kupa za žene i muškarce koje će se održati sutra i u utorak, 6. siječnja. Sutra nastupaju skijašice, prva utrka počinje u 10 sati, a druga u 12 i 45.

Za hrvatsku reprezentaciju će nastupiti i zabočka skijašica Saša Tršinski. Izvlačenje startnih brojeva za skijašice je večeras od 18 i 45 na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Organizatori očekuju da će i ove godine utrke pratiti dvadesetak tisuća gledatelja, a za one koji na Sljeme namjeravaju doći sa zagorske straneu laznice su na ponudi u Turističkom uredu u Stubičkim Toplicama, sutra, na dan ženske utrke, od 7 do 13 sati te u utorak 6. siječnja od 10 do 18 sati.

Cijena ulaznice za odrasle je 60 kuna za žensku i 100 kuna za mušku noćnu utrku. Zajednička ulaznica za obadvije utrke je 120 kuna. Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a za djecu do petnaest godina je 25, odnosno 40 kuna.

Organiziran je i prijevoz autobusima na Sljeme koji će kretati ispred prodavaonice Konzuma u centru Stubaka, s obzirom da prijevoz osobnim automobilima niti ove godine neće biti moguć. Za posjetitelje koji će do Stubičkih Toplica doći osobnim automobilom, parkiralište je osigurano na prostoru iza tržnice.

Još članaka iz "Sport"

Facebook