Prethodni članak
Sljedeći članak

Suradnja Zaskija i Elana

Na predstavljanju Elanovih skija prošlog tjedna u Zagrebu, koju su održali njegovi ambasadori Slovenka Urška Hrovat i Au


Na predstavljanju Elanovih skija prošlog tjedna u Zagrebu, koju su održali njegovi ambasadori Slovenka Urška Hrovat i Austrijanac Christian Mayer, obzanjena je i informacija kako će testiranja za građanstvo na Sljemenu organizirati Zagorski skijaški klub.


Testno skijanje jedna je od najatraktivnijih metoda približavanja kupcima. Elan sa svojim partnerima organizira besplatno testiranje skija, na kojem svi zainteresirani mogu besplatno isprobati razne vrste skija i njihovih dužina kako bi ustanovili koje im skije najviše odgovaraju.

Zanimljivo je da je Elan za partnera na Sljemenu izabrao baš Zaski, a ne neki poznatiji klub iz Zagreba, pa je i to potvrda da naš zagorski klub dobro radi te je njihov program „1000 malih skijaša“ prepoznat i izvan Hrvatske. Dodatni plus sigurno je bilo i to što Zaski na Sljemenu ima svoj poligon za škole skijanja i veći broj učitelja skijanja.

Prvo testno skijanje predviđeno je za 15. i 16. prosinca, a organizirat će se tijekom cijele sezone. Centar na kojem će se skije moći besplatno posuditi bit će na Krumpirištu, uz Zaskijev poligon. Zaski će angažirati svoje servisere i učitelje skijanja koji će dati dodatne informacije o Elanovim skijama. Sve informacije o terminima kada će se skije moći posuditi bit će objavljene na web stranicama kluba www.zaski.hr.

Osigurane skije i za Editu Marenić

Važno je napomenuti kako će Elan osigurati skije i za Editu Marenić, članicu Zaskija koja se od ove godine natječe na FIS utrkama. U sklopu suradnje i učitelji skijanja radit će na skijama Elana.

Treba li podsjećati da je Elan jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača skija. Zanimljivo je i manje poznato da je zapravo Elan prvi proizveo carving skije, ali nije registrirao patent. U novoj sezoni Elan nudi Waveflex tehnologiju, koja bi trebala podići Elan iz poprilično nezavidne situacije u kojoj se našao u proteklom desetljeću. Waveflex doprinosi boljem balansu između fleksijskih i torzijskih performansi.

Drugim riječima, uz iznimnu longitudinalnu mekoću i uglađenost, tehnologija ima za zadatak povećanje torzijske rigidnosti i tvrdoće, što je svakako neizmjerno bitna karakteristika prilikom vožnje po tvrdim stazama.

Zagorje.com

Još članaka iz "Sport"

Facebook