Prethodni članak
Sljedeći članak

U Radoboju će se odigrati humanitarna nogometna utakmica

Humane zvijezde i Prijatelji Radoboja za pomoć djeci s posebnim potrebama


Humane zvijezde i Prijatelji Radoboja za pomoć djeci s posebnim potrebama

RADOBOJ U srijedu 16. listopada s početkom u 15.30 sati na igralištu NK Radoboj odigrati će se humanitarna nogometna utakmica u kojoj će snage odmjeriti Humane zvijezde protiv Prijatelja Radoboja. Sav prihod od prodanih ulaznica sa ove utakmice, koje će stajati samo 10 kuna, namijenjen je potporu rada kluba „Radobojsko srce“, koji djeluje u sklopu Udruge za pomoć mentalno retardiranim osobama Krapine i okuplja osobe s poteškoćama u razvoju s područja općine Radoboj.

Za Humane zvijezde Hrvatske će nastupiti poznate osobe iz svijeta estrade i sporta, među kojima su Zvonimir Boban, Goran Vlaović, Silvio Marić, Zlatko Mateša, Dario Šimić, Krunoslav Jurčić, Zvonimir Soldo, Tomislav Rukavina, Branko Strupar, Alen Peternac i mnogi drugi. Za momčad Prijatelja Radoboja će između ostalih nastupiti ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik Sabora Milorad Batinić, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, župan Varaždinske županije Predrag Štromar, saborski zastupnik Mario Habek i mnogi drugi.

Nikako nemojte propustiti ovaj nogometni spektakl i svakako kupite ulaznicu. Ideja je plemenita i treba ju podržati. (T. Zrinšćak)

Program humanitarno-sportske akcije:

14.45 – 15.15 – okupljanje

15.00 – 15.30 – nastup limene glazbe, mažoretkinja, darivanje djece

15.30 – početak utakmice

17 sati – završetak utakmice i druženje

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook