Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenik Mlinarić pobijedio prijatelja učitelja Bartolića!

Održana je pripremna utakmica Tondacha i Mladosti iz Zaboka


U pripremnom susretu novog treće ligaša iz Bedekovčine Tondacha i četvrto ligaša Mladosti iz Zaboka osim činjenice da je bitno vidjeti u kojem su stupnju pripreme ekipa pred dolazeće prvenstvo posebnu je draž davala činjenica što su se na suparničkim klupama našli treneri -  učenik Mlinarić i njegov učitelj Bartolić.

Kao i obično u životu – učenik je pobijedio učitelja te su nogometaši Tondacha slavili rezultatom 2:1.

Nakon početnih propuštenih  šansi domaćina Tondacha Zabok prividno preuzima inicijativu ali bez šansi! Na odmor se odlazi vodstvom domaćina nakon lijepe akcije u 41. minuti  kada je nakon ubačaja Jurine Boronjek poentirao glavom za vodstvo Tondacha.

Početkom drugog poluvremena dolazi do konfuzije u obrani Mladosti te Tondach stvara tri – četiri čiste prilike ali ih ne koristi te, kako to u nogometu i obično biva, Mladost ih kažnjava. U 64. minuti Smrekar iz jedanaesterca donosi izjednačenje.

Do kraja utakmice domaćin ipak u 74. minuti preko Frtalja dolazi u novo vodstvo od 2:1 koje se nije mijenjalo do kraja susreta te je na semaforu ostalo zapisano Tondach 2. Mladost Zabok 1.

Tondach je istrčao u slijedećem sastavu: Martinec, Zrnc, Jurina, Kralj, Hendija, Usmiani, Bosec, Frančina, Bobinec, Boronjek i Frtalj. Još su igrali:  Sovec. Mlinarić, Bartolec, Kovjanić, Fruk  i Kolarić. Trener: Srećko Mlinarić.

Mladosti Zabok prvu jedanaestorku činili su:  Mihovilić, Matija Benčić, Turk, Jurica Kotarski, Črnjević, Šoštar, Drempetić, Škrlec, Hrastinski, Vinko Kotarski, Smrekar... Još su igrali Bivol, Mihael Benčić, Tarle, Lešković, Bezjak, Galina, Tomek, Poslek, Petek i Krajačić. Trener: Dado Bartolić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook