Prethodni članak
Sljedeći članak

Upisan poraz Tondacha uz dvojben pogodak za izjednačenje!


U četvrtom kolu 3. NL centar Tondach je gostovao (a ovo je njegovo treće gostovanje) u Lučkom kod istoimenog kluba i upisao poraz od 1:2 uz dvojbeni pogodak Lučkog koji ga je „gurnuo“ u poziciju pobjednika.

Gosti iz Bedekovčine bolje su otvorili utakmicu i pomalo iznenadili domaćina. Već u 12. minuti sutkinja Kumer propušta pokazati na kazneni udarac nakon očitog prekršaja u domaćem šesnaestercu!

Tondach prijeti udarcima Boronjeka, Minarića i Frtalja da bi napokon u 32. minuti poveli nakon kornera Zrnca, čiju loptu Boronjek posprema u mrežu za vodstvo gosta iz Bedekovčine.

Nakon pogotka budi se domaća ekipa i polako stvara nekoliko prilika, ali to obrana Tondacha na čelu s golmanom Martincem lagano rješava te se na odmor otišlo vodstvom gostiju. Na početku drugog poluvremena gosti prijete udarcima Usmiania i Mlinarića, ali rezultat ostaje nepromijenjen.

U 63. minuti korner za domaćina, skok Brekala i lopta od prečke pada na pod i pomoćni sudac dosuđuje pogodak i to je 1-1. Nitko nije bio siguran da li je lopta prošla gol liniju, a snimka pokazuje da je lopta većim dijelom svog obujma bila ispred gol linije te ovaj izjednačujući pogodak Brekala ostaje dvojben, ali je činjenica da ih je upravo ovaj pogodak „gurnuo“ u poziciju pobjednika.

Igrači Lučkog kreću nakon izjednačenja kreću po pobjedu i u 70. min. nakon gužve u kaznenom prostoru Tondacha Brekalo se najbolje snalazi i na semaforu piše 2-1. Malo zbunjeni gosti kreću po izjednačenje, no u 78. minuti dosuđen je kazneni udarac za Lučko kojeg izvanredni Martinec brani te vraća svoju ekipu u igru. Nakon te obrane igrači Tondacha sve karte bacaju u napad, ali udarce Boronjeka i Mlinarića brani domaći golman te nakon posljednjeg sučevog zvižduka na semaforu ostaje zapisano: Lučko 2, Tondach 1.

Lučko – Tondach 2:1 (0:1)

LUČKO. Stadion NK Lučko. Gledatelja:150. Sutkinja: Marijana Kumer ( Breganica ). Pomoćni suci: Ivan Batušić ( Cvetković ), Luka Žiger ( Zagreb ).
Strijelci: 0:1 Boronjek 32'; 1:1 Brekalo 63'; 2:1 Brekalo 70.
LUČKO: Javor, Kerman ( 46. L. Pavlak ), Musa, Brekalo, M. Pavla ( 80. Piškor )k, Čičković, Bubnić, Serdarušić, Jazvić, Pinheiro ( 46. Prenkpalaj ), Srpak. Trener: Dražen Biškup.
Tondach: Martinec, Kralj, Hendija, Mlinarić, Jurina ( 82. Bobinec ), Boronjek, Frtalj, Frančina, Zrnc, Kovjanić ( 46. Bartolec ), Usmiani. Trener: srećko Mlinarić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook