Prethodni članak
Sljedeći članak

Uz naše navijače dolazimo do pozitivnog rezultata!

U subotu Zagorec gostuje u Rijeci u uzvratnom susretu kvalifikacija protiv Krka


U subotu, 17. lipnja u 17,30 sati, krapinski Zagorec gostuje u uzvratnom susretu za popunu Druge SuperSport nogometne lige u Rijeci na Kantridi gdje njegov protivnik – Krk – igra službene utakmice. Prvi susret u Krapini završio je nedirnutih mreža, 0:0.

Trener Zubić ne može računati na sve svoje igrače jer su ozljede „poharale“ krapinskog ligaša. Naime, od ranije ne igraju teže ozlijeđeni Harrison, Junior, i Krznarić da bi se njima pridružio sa puno lakšom ozljedom koju je „zaradio“ u prošlom susretu protiv Krka, ali sa minimalnom mogućnošću da odigra taj uzvratni susret kapetan i najbolji igrač Zagorca Matija Smrekar te mladi Karlo Stiperski. Osim njih zbog žutih kartona ne može nastupiti  niti Petar Bračević. To je gotovo polovica prve momčadi kluba iz Krapine.

No, ipak ima i jedna radosna vijest za navijače Zagorca – u sastav se vraća standardni stoper Nathan Cruce – Corcy. Interes navijača za ovaj susret je iznimno velik tako da je klub organizirao besplatan prijevoz do Rijeke.

Zaista kada se pogleda tko nedostaje Zagorec neće imati laki zadatak jer je Krk čvrsta i borbena ekipa te smo zamolili Matea Dunića, jednog od pet najboljih igrača ovog proljeća u sastavu Zagorca, da nam kaže što očekuje od najvažnijeg susreta sezone ?

„Sigurno će to biti teška utakmica. Protivnik je dobar ali mislim da smo mi ipak u prednosti jer nama treba samo jedan gol jer vrijedi pravilo gola u gostima te ako zabijemo gol to je naša velika prednost. Mislim da smo kvalitetnija i bolja ekipa te ako budemo radili ono što smo radili cijelu ovu polusezonu da ćemo sigurno donijeti u Krapinu pozitivan rezultat koji nam je dovoljan za ostanak u ligi. Meni puno znači ova utakmica – nikada nisam ispao iz lige pa ne mislim ni sada i mogu samo poručiti navijačima da ćemo svi sigurno dati sve od sebe da oni budu sretni i zadovoljni.“

Spomenuo si navijače. Oni su u prošloj utakmici protiv Krka oborili rekord po brojnosti star nekoliko sezona.

„Taj broj i velika potpora navijača je bilo nešto predivno pogotovu ako je ta potpora pozitivna, a bila je jer na svaku našu šansu se čuo pljesak, na svaki naš dobar start – klizeći, defanzivni, se čuo pljesak. To je jedna potpora koja kao igraču mi puno znači  jer te diže, daje ti snagu da ideš dalje jer 90 minuta odigrati, sada po teškom vremenu, Suncu koje nas, uostalom, čeka i na Kantridi normalno da je puno lakše kada te netko bodri. Mi smo se ovu sezonu borili sa svime – svaka utakmica nam je bila kvalifikacijska – i zato  hvala navijačima jer su nam oni svojim bodrenjem i potporom davali vjetar u leđa da igramo sve bolje i bolje te sam uvjeren da će tako biti i na Kantridi.“ – rekao nam je Mateo Dunić, igrač Zagorca.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook