Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočani prosuli dva pogotka prednosti

8. kolo IV. NL-središte Zagreb – skupina A, Ilovac – MLADOST ZABOK 2:2


Mladost je propustila veliku priliku da se s gostovanja kod Ilovca vrati punim plijenom. Vodili su Zabočani s 2:0, a onda nesmotreno krajem prvog dijela darivali domaće za smanjenje vodstva, a na kraju su se morali zadovoljiti samo s bodom. 
Već u 2. minuti gosti su poveli. Ocvirek je ubacio, Lešković prenio glavom do Peteka koji nogom zabija za 0:1. Domaći su se brzo sabrali nakon tog za njih uvodnog šoka i već u 8. minuti opasno zaprijetili preko Rojnića, no Mihovilić je obranio njegov udarac. Posebno je opasan bio Poljanica koji je u 11. minuti krenuo sam prema Mihoviliću, no ovaj brani njegov udarac.

Pokušao je isti igrač i glavom tri minute kasnije, no puca pokraj gola. Mladost ponovno prijeti u 24. minuti preko Smrekara, no odlično s druge strane brani Bogović. Nakon jedne neiskorištene kontre u 29. minuti, Zabočani su u 31. minuti povećali vodstvo. Sjajno je malo s lijeva iz koso suprotne rašlje pogodio Drčić za 0:2. Posije toga u dvije se dobre prilike našao Drempetić, no nije bio priseban. I onda u 43. minuti Vedriš nepotrebno gradi jednu loptu i gubi je, domaći su brzo odigrali na Popovačkog koji lijepim i preciznim udarcem pogađa za 1:2. 

Sjajna prilika za Drempetića u 49. minuti kada je krenuo sam prema Bogoviću, no domaći vratar brani njegov udarac. Odličnim se obranama u 55. i 57. minuti iskazao Mihovilić na drugoj strani, no u 58. minuti je ipak kapitulirao kada ga je iz kaznenog udarca matirao Popovački, nakon što je prethodno Maričević srušio jednog domaćeg igrača u kaznenom prostoru Mladosti. Do kraja utakmice prijetio je Drčić u 73. i Maričević glavom u 89. minuti, no obojica pucaju ravno u golmana Bogovića. 

ILOVAC – MLADOST ZABOK 2:2 (1:2)

KARLOVAC: stadion Ilovačka šuma, GLEDATELJA: 80, SUCI: Jokić, Lekšić i Mlinac.

STRIJELCI: 0:1 Petek 2', 0:2 Drčić 31', 1:2 Popovački 43', 2:2 Popovački 58' (11m).
ILOVAC: Bogović, Protulipac, Vratarić, Rehorić (80' Šaflin), Poljanica (90' Lesić), Valentić (80' Cerjak), Rojnić, Kusanić, Capan (80' Prežgaj), Popovački (67' Laskač), Jurčić. TRENER: Marko Poljak

MLADOST ZABOK: Mihovilić, Vedriš, Maričević, Šoštar, Usmiani, Smrekar, Drčić, Drempetić (80' Curman), Ocvirek (67' Kotarski), Petek (90' Golubić), Lešković. TRENER: Drago Bartolić

Još članaka iz "Sport"

Facebook