Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec i Rudeš odigrali prijateljsku utakmicu


U Krapinu su prijateljsku utakmicu odigrali krapinski Zagorec, član 2. NL; i Rudeš, član 1. NL, koja je nakon bolje igre prvoligaša završena i njihovom visokom pobjedom od 5:0.

Oba trenera, Sven Raić i Mato Neretljak, na teren su poslali igrače koji su imali malu minutažu te su na tribinama ostali igrači načeti ozljedama ili su ozlijeđeni. Tako je Zagorec nastupio u slijedećem sastavu: Vinceljak, Matković, Topolovec, Vinski, Strabić, Kolar, Stiperski, Frinčić, Chokwu, Brčić i Vujičić. Još su igrali: Sunagić, Kožić, Galić, Karković, Vincelj i Johny.

Gosti su nastupili u slijedećem sastavu: Perić, Vukmanić, Pavković, Srbljinović, Rešetar, Gudelj, Chatri, Brajković, Boršić, Krizmanić i Campos. Još su igrali: Gulan, Araujo, Tomašec, Ambruš, Brajković, Popović i Pasariček.

Od prve minute susreta gosti su dominirali utakmicom te s lakoćom dolazili u gol  prilike. Svakako najljepši se potez dogodio u osmoj minuti kada je Gudelj škaricama pogodio malu mrežicu nemoćnog Vinceljaka. Imao je Zagorec i svoj eprilike a najizglednija je bila pri samom kraju susreta kada je Vujičić pogodio stativu već nemoćnog Perića.

Još članaka iz "Sport"

Facebook