Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagreb i Klanjec remizirali u utakmici bez golova

5. kolo IV. NL-središte Zagreb-skupina A, Zagreb – KLANJEC 0:0


Na teškom, vodom natopljenom travnjaku u Veslačkoj nogometaši Klanjca uzeli su bod na gostovanju kod kvalitetne momčadi Zagreba. Krajnji rezultat bio je 0:0, no utakmica je bila vrlo zanimljiva. Klanjec je težio igri, a domaći su više tražili priključak preko svojih visokih igrača u sredini i napadu. Od početka su gosti napali, pa je tako već u 2. minuti dobro prilika poslije ubačaja Dleska imao Karlo Pavlinić, ali pogađa vratnicu. U 24. minuti svoj je snažan udarac s tridesetak metara oprobao Štih, ali je zamalo neprecizan. Nakon njega s desetak metara bliže udaljenosti u 33. minuti pokušava i Zrnc, no zamalo je neprecizan. U 36. za domaće s dvadesetak metara prijeti Kukrika, no i on je zamalo neprecizan.

U 50. bilježimo opasnu gužvu pred vratima Klanjca u kojoj je loptu uspio izbaciti Šinko, a Klanjec je nakon toga odmah kreirao kontru koju je u posljednji trenutak osujetio domaći vratar Spudić izbivši loptu ispred Filipa Pavlinića koji je krenuo sam prema njemu. Šest minuta kasnije za Zagreb opasno prijeti Emst, ali Travnikar je siguran. U 72. minuti Petrović u jednom napadu domaćih čisti dvije opasne lopte Solde i Puškarića i spašava svog vratara. Tri minute kasnije Dlesk vuče kontru tri na dva, odlučuju se za udarac s 20 metara, iako je s lijeve i desne strane imao bolje postavljene Karla Pavlinića i Janžeka. I na kraju u 85. minuti najbolja prilika za domaće. Odlično je pucao Diyoke, ali je sjajno reagirao Travnikar i bod putuje u Klanjec.

Ovo je već treća utakmica u kojoj Klanjec nije primio pogodak. Ono što još više veseli je obol mladih domaćih igrača (braća Pavlinić, Bogović, Petrović) koji su bili glavni igrača Klanjca u ovoj utakmici.

 

ZAGREB – KLANJEC 0:0

ZAGREB: igralište u Veslačkoj, GLEDATELJA: 50, SUCI: Orak, Grabić i Tuđa.

ZAGREB: Spudić, Spajić (81' Jung), Perković, Kukrika, Simeunović, Novak (69' Puškarić), Brajković (69' Diyoke), Pavković (61' Vuco), Soldo, Emst, Novytskyi (81' Crnov). TRENER: Dražen Medić

KLANJEC: Travnikar, Leš, Šinko, Bogović, Štih, Petrović, K. Pavlinić, Zrnc, Janžek (87' Kontrec), F. Pavlinić, DlesK (90'+1 Golubić). TRENER: Danijel Tomašković

Još članaka iz "Sport"

Facebook