Prethodni članak
Sljedeći članak

Završen je 3.dječji festivalski turnir u Sv. Križu Začretju


Sinoć, subota 26. kolovoza 2023. godine, završen je 3. Dječji festivalski turnir koji je trajao osam dana na kojem su nastupile slijedeće kategorije – pioniri, mlađi pionir, zagići, limači i prstići.

Čast da zatvori turnir odigravanjem svojih utakmica imali su najmlađi – prstići koji su podijeljeni u dvije skupine borili se za ulazak u eliminacijsku fazu. Skupinu „A“ činili su: Jedinstvo SKZ, Zagorec VT i Inker Zaprešić dok su skupinu „B“ činili Zagorec Krapina, vatrogasac i Ivančica Ivanec. Četiri najbolje ekipe plasirale su se u polufinale pa su igrali Inker Zaprešić – Zagorec Krapina 8:2 i Jedinstvo SKZ – Ivančica Ivanec 5:1. U borbi za treće mjesto Zagorec Krapina sa 5:3 pobijedio je Ivančicu Ivanec dok je u finalu Inker Zaprešić sa 6:4 nadjačao domaćina Jedinstvo SKZ.
Četiri prvoplasirane ekipe primile su pehare – uručio ih je Ivica Požgaj, predsjednik NK Jedinstvo iz Svetog Križa Začretje .


Nagrađeni su i najbolji pojedinci te je za najboljeg golmana proglašen Karlo Kvež ( Jedinstvo SKZ ), najbolji strijelac je Mateo Vlahović ( Inker Zaprešić ) dok je najbolji igrač bio Vito Kmetić ( Jedinstvo SKZ ).
REZULTATI: Polufinala: Inker Zaprešić - Zagorec KR  8:2; Jedinstvo - Ivančica Ivanec  5:1.
Za 3. mjesto: Zagorec KR - Ivančica Ivanec 5:3.
Finale: Jedinstvo - Inker Zaprešić 4:6.
POREDAK: 1. NK Inker Zaprešić; 2. NK Jedinstvo; 3. NK Zagorec KR; 4. NK Ivančica Ivanec; 5. NK Zagorec VT; 6. NK Vatrogasac Brezova
Sve susrete osmodnevnog turnira sudili su Darko Kunštek, Silvio Vukić, Goran Zubić, Filip Jadek i Dominik Vorih.

Još članaka iz "Sport"

Facebook