Prethodni članak
Sljedeći članak

Željko Tihava posjetio Franju Vrančića – Ferenca


Željko Tihava, odličan nogometaš i odličan trener koji se može pohvaliti da su iz njegovog inkubatora izašli, između ostalih, i nogometaši koji igraju prvoligaški nogomet, kao što su npr. Silvio Goričan, Robert Murić, Petar Bočkaj, itd. posjetio je svog učitelja i trenera devedesetogodišnjeg Franju Vrančića – Ferenca, nekadašnjeg nogometaša krapinskog Zagorca i trenera.

Uz ugodno druženje, prisjećanje na slavne dane iz prošlosti, uz šale i viceve te razgovor o današnjem nogometu, Tihava je iznenadio svog mentora poklonima.

Tako mu je uručio poklon NS KZŽ – knjigu Branka Piljeka „Povijest zagorskog nogometa„ na čijim je stranicama tajnik NS KZŽ napisao: „Gospodinu Franji Vrančiću – Ferencu za razvoj nogometa u našoj županiji od Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije“, a u potpisu je tajnik NS KZŽ Juraj Sirovec.

Osim knjige Tihava je poklonio Ferencu i dres kluba kojeg trenutno trenira – županijskog drugoligaša Mladost iz Belca.

Iskreno dirnut Franjo Vrančić – Ferenc rekao je: „ Željko, stvarno si odabrao savršen poklon za mene. Hvala NS KZŽ koji mi je poklonio knjigu koja me podsjeća na moje mlade dane te tebi na dresu jer to je odjeća koju s radošću nosim i danas. Zaista ne znam na koji način da se zahvalim na poklonima jer osjećam se tako posebno i mogu samo kazati – hvala i stvarno ste odabrali savršen poklon za mene“.

Još članaka iz "Sport"

Facebook