Prethodni članak
Sljedeći članak

Župan primio najuspješnije sportaše Zagorja u 2010.

Izražavajući zahvalnost na uspjesima u 2010. godini i promicanju imena Zagorja diljem Hrvatske, Europe i svijeta, župan


Izražavajući zahvalnost na uspjesima u 2010. godini i promicanju imena Zagorja diljem Hrvatske, Europe i svijeta, župan krapinsko-zagorski, mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić, danas je upriličio prijem za 18-ero najuspješnijih sportaša u pojedinačnim i skupnim sportovima.

„Uspjesi na svima razinama“ – riječi su kojima je župan pozdravio okupljene sportašice i sportaše. „U ime Županije koja cijeni mlade, posebno mlade koji su uključeni u sportske aktivnosti, od srca vam zahvaljujem. Posebno me raduje da ste svi vrlo dobri i odlični učenici koji svojom požrtvovnošću već od mladih dana doprinose promociji Krapinsko-zagorske županije“ – zahvalio je okupljenima župan Siniša Hajdaš Dončić.

Nadovezujući se na župana, zamjenica župana Sonja Borovčak, naglasila je kako su sportske aktivnosti najbolji način ulaganja u svoje slobodno vrijeme i jamac zdravog života mladih.

U ime Sportske zajednice Krapinsko-zagorske županije, predsjednik Stjepan Fotivec zahvalio je županu na, kako je rekao, prvom prijemu u njegovom sportskom mandatu čime se na poseban način poklanja dužna zahvalnost sportašima naše županije.

U ime svih sportaša nazočnima se obratio Davorin Posavec, predsjednik Košarkaškog kluba Zabok, te istaknuo kako je često i gesta dovoljna da se sportaše osnaži u daljnjem napredovanju. Posavec je zahvalu uputio i sportskim djelatnicima te partnerima bez kojih je svaki ozbiljan sport danas teško zamisliv.

U sjećanje na zahvalnost koju im je danas iskazala Krapinsko-zagorska županija, sportašima je uručen i skroman, ali praktičan, dar.

Još članaka iz "Sport"

Facebook