Prethodni članak
Sljedeći članak

5.000 begonija za rascvjetali park

Djelatnici Specijalne bolnice Krapinske Toplice, predvođeni najboljim hortikulturnim djelatnikom Zagorja u prošloj godin


Djelatnici Specijalne bolnice Krapinske Toplice, predvođeni najboljim hortikulturnim djelatnikom Zagorja u prošloj godini, Marijanom Kostanjevcem, posadili su 5.000 novih begonija u bolničkom parku, koji baš zahvaljujući trudu ove marljive radne družine već godinama prednjači u uređenosti parkovne arhitekture u županiji.

Marijan Kostanjevac zato je lani proglašen najboljim u akciji HTZ-a ‘Čovjek ključ uspjeha’, a ovom sadnjom ističe i novu kandidaturu svoje profesionalne “opsesije” - bolničkog parka.

Pri tome gospodin Marijan, baš kao i svake godine, naglašava svoj sveti cilj - ‘samo želim postići da park svojim punim cvatom i uređenim zelenilom pomogne gostima i bolesnicima u oporavku, a djelatnicima triju bolnica i svim stanovnicima Krapinskih Toplica uljepša radnu svakodnevicu.’

Uspjeh bi bio i veći ako primjer njegovih vrtlara budu slijedili i ostali mještani, na svojim balkonima, vrtovima i dvorištima. ‘Čovjek je uvijek ključ uspjeha’, zaključio je skromni Marijan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook