Prethodni članak
Sljedeći članak

AquafilCRO tradicionalnim piknikom obilježio kraj kolektivnog godišnjeg odmora


„Već godinama za svoje radnike organiziramo piknik kojim obilježavamo početak ili kraj godišnjih odmora. S veseljem čekamo jesen i nove poslovne izazove, odlučni da se držimo svih načela odgovornog i održivog poslovanja. Najbolji svjedoci dugogodišnjeg uspješnog rada Društva su naši jubilanti koji su nam zbog svojeg rada i zalaganja već godina poticaj da iz dana u dan budemo sve bolji.“, izjavio je Saša Muminović, predsjednik uprave i direktor društva AquafilCRO 30. kolovoza u restoranu SE-MI na otvaranju piknika označava ponovni nastavak proizvodnje.

Zvijezde popodneva svakako su bili jubilanti. Ove godine u Društvu ih je čak 71, kojima dodjeljujemo zahvalnice za vjernost Društvu. Njih 21 obilježava 10 godina rada, 28 radnika 15 godina rada dok 20 godina rada u AquafilCRO proslavlja 22 radnica ili radnika. Uz zahvalnicu i ružu kao znak pažnje, jubilanti za izniman doprinos Društvu dobivaju i prigodnu novčanu nagradu.

Iako zbog nepovoljnih vremenskih prilika nije bilo moguće održati natjecanja u različitim igrama na otvorenom poput potezanja užeta ili utrke u vrećama, radnici društva dobro su se zabavili u plesnom natjecanju i manjim igrama u zatvorenom. Pobjednici su u konačnici otišli kućama s prigodnim poklon paketima u kojima su se nalazili džemovi iz OPG Kraljić i bučino ulje iz OPG Cesarec.

Podsjetimo, AquafilCRO iz Oroslavja specijaliziran je za preradu umjetnih i sintetičkih vlakana te teksturiranje spiralnih i zračno ovijenih pređa. Na hrvatskom tržištu posluje od 2001. godine te se već godinama nalazi među 500 najuspješnijih tvrtki u Republici Hrvatskoj. Prošle, 2022. godine, u više su navrata podizali plaće svojim radnicima koja je danas uvelike iznad prosjeka hrvatske tekstilne industrije. Osim toga, radnicima je osigurano dopunsko zdravstveno osiguranje i besplatni sistematski pregledi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook