Prethodni članak
Sljedeći članak

Babić demantira Ranogajca: 'Ja sam skupio najviše potpisa kao kandidat za župana KZŽ'

Nedjeljko Babić kaže da je predao svoju kandidaturu za krapinsko-zagorskog župana s 8365 potpisa


Izbornom povjerenstvu u zlatarskoj Palači pravde danas poslijepodne svoju kandidaturu za krapinsko-zagorskog župana predao je i predsjednik Hrvatske stranke svih kajkavaca, Nedjeljko Babić. U svojoj izjavi za zagorje.com, Babić je demantirao HDZ-ovog kandidata za župana Dragutina Ranogajca, koji je ustvrdio da je skupio najviše potpisa potpore od svih kandidata, njih čak 8.200. 

-Predali smo kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu i za moju kandidaturu za župana, uz koju sam predao i 8.365 potpisa potpore birača s područja Krapinsko-zagorske županije - rekao nam je Babić.

Kako je naglasio, njegova stranka je, iako brojna članstvom, još uvijek u povojima, tako da od predstojećih lokalnih izbora ne očekuje puno.

-Nama su bitniji idući parlamentarni izbori za koje se pripremamo. Nakon lokalnih izbora mijenjamo naziv stranke u Hrvatsku stranku svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca te ćemo pokriti sve hrvatske regije. No, uskoro krećemo i u kampanju za lokalne izbore, tako da će se za nas tek čuti. Mi radimo ozbiljno i na duge staze - zaključio je Babić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook