Prethodni članak
Sljedeći članak

Bicikl je voziti lako, ako znaš kako


U organizaciji Policijske postaje Donja Stubica i Policijske postaje Zlatar Bistrica u suradnji s gradom Oroslavjem i Društvom "Naša djeca" grada Oroslavja i Zlatara, u nedjelju je održana „Biciklistička učilica u gradu Oroslavju“.

Biciklistička učilica održana je na prostoru gradskog trga u Oroslavju gdje su policijski službenici Policijske postaje Donja Stubica i Zlatar Bistrica educirali djecu o zakonom propisanim prometnim pravilima kako bi biciklisti sigurno sudjelovali u prometu. Potom su naučena teorijska znanja provjerili i dodatno nadopunili na  poligonu "Sigurne vožnje" na prostoru Oro trga.

Na Biciklističkoj učilici prisustvovalo je 89 djece, a edukaciju djece biciklista proveo je policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Zlatar Bistrica Davor Klenkar. Na kraju su polaznici učilice biciklirali ulicama grada Oroslavja uz pratnju policijskih službenika i redara koje je angažiralo Društva, „Naša djeca“ grada Oroslavja i Zlatara.

         

Svim polaznicima Biciklističke učilice pohvale i priznanja za sudjelovanje podijelili su gradonačelnik grada Oroslavja Viktor Šimunić i policijski službenik Policijske postaje Donja Stubica Matija Posavec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook