Prethodni članak
Sljedeći članak

BOŽAROV: Detaljna prognoza za cijeli tjedan


U utorak povoljnije. Jutro će biti prohladno, mjestimice i maglovito, ali dan bi uz puno sunčanog vremena trebao biti malo topliji. Vjetar većinom slab. Jutarnja temperatura od 9 do 13, a najviša dnevna oko 23 ili 24 Celzijeva stupnja.

Srijeda nam donosi pretežno ili djelomično sunčano vrijeme. I dalje uz dosta svježe jutro, ponegdje uz kratkotrajnu maglu. U popodnevnim satima ili predvečer nije isključena mogućnost za pokoji kraći lokalni pljusak.

U četvrtak većinom suho i pretežno sunčano. Uz slab do umjeren istočni ili sjeveroistočni vjetar temperatura zraka danju ostaje oko ugodnih 24 ili 25 stupnjeva.

Petak izgleda pretežno sunčano. Vjetar će biti slab pa je osim jutarnje svježine mjestimice moguća i kratkotrajna magla, a danju ćemo se zagrijati na vrlo toplih 27 Celzijevih stupnjeva.

Za vikend bi se trebalo nastaviti lijepo vrijeme s puno sunca. Temperatura zraka će polagano rasti pa bi dnevni maksimalac ponovno mogao "dogurati" na 30 stupnjeva u hladu. Krajem nedjelje i u ponedjeljak tu i tamo je moguć neki kraći pljusak, ali moguće je i da ostanu po Austriji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook