Prethodni članak
Sljedeći članak

Čak četiri osobe ozlijeđene u noćašnjoj nesreći, dvije teško! Nesreću skrivio pijani vozač


Nakon katastrofalne subote na zagorskim prometnicama i prvi sati nedjelje donijeli su tešku nesreću u mjesto Klokovec.

''Danas, 16. srpnja 2023. godine oko 00:25 sati, u Klokovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede, a dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozlijede.'' – objavila je zagorska policija.

Do prometne nesreće došlo je kada se 26-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,81 promila, vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju automobilom prešao preko središnje pune linije na suprotnu stranu kolnika. Tom prilikom, alkoholizirani 26-godišnjak je prednjim lijevim dijelom automobila udario u bočnu lijevu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin. Nakon toga, 26-godišnjak se vozilom nastavio kretati lijevom stranom kolnika i udario je u prednji lijevi dio osobnog automobila, kojim je upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

U prometnoj nesreći 26-godišnji vozač i putnik u njegovom vozilu, 21-godišnji hrvatski državljanin, zadobili su teške tjelesne ozlijede, dok su 40-godišnji vozač i putnica u njegovom vozilu, 16-godišnja hrvatska državljanka, zadobili lakše tjelesne ozlijede.

Od 00,25 do 03,40 sati bila je za promet zatvorena prometnica D507, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook