Prethodni članak
Sljedeći članak

Dalmatinci zahvaljuju zagorskim vatrogascima: 'Spasili ste nam posjed, posao i život'


Zagorski vatrogasci već su nekoliko dana na ispomoći svojim kolegama, u borbi s požarima kod Skradina.

Njihovu borbenost i srčanost, kao i kod pripadnika DVD – ova iz Skradina i Šibenika, prepoznalo je i lokalno stanovništvo, koje upućuje zahvale na borbi s vatrenom stihijom.

'Ovim putem, srcem punim zahvalnosti želimo pozdraviti i zahvaliti svim vatrogascima, Vatrogasna zajednica Krapinsko zagorske županije, DVD Skradin, DIP Šibenik, i naravno našim kanaderima, koji su zadnja 4 dana branili naš maslinik na Visovackom jezeru u samom srcu nacionalnog parka Krka. U ime našeg OPG – a Bili brig i u ime naše obitelji sa sigurnošću možemo reći da imamo nove prijatelje u našim životima i da smo se osjećali cijelo vrijeme sigurni pored svih vas', javno su objavili na svojim stranicama vlasnici tamošnjeg OPG – a Bili Brig.

No, borba s vatrom još uvijek nije gotova.

'Iako borba još nije posve gotova i još neki od vas strpljivo stražare i čuvaju našu imovinu osjećamo da ste nam spasili nas posjed, posao, ali i život..... do neba smo vam zahvalni i vidimo se sigurno nakon berbe. Vaš Opg Bili brig, Mate, Frane, Ljiljana, Emanuel, Vlatko i Adrijana', napisali su još.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook