Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas konjička atrakcija u Budinščini

Konjički klub Budinščina ove nedjelje priređuje cjednevnu konjičku priredbu kakva još nije bila viđena na ovim prostorim


Konjički klub Budinščina ove nedjelje priređuje cjednevnu konjičku priredbu kakva još nije bila viđena na ovim prostorima.

Naime, pod vrlo simboličkim nazivom „S nama ste na konju“, održat će se manifestacija kojoj će biti vrhunac lov na lisicu na konjima. Zanimljivog, na zapadu vrlo atraktivnog nadmetanja, dosjetilo se doktor veterine Dejan Džakula, koji i vodi budinščinki KK, a uz pomoć trenera jahanja sa međunarodnim ugledom, Varaždinca Davorina Horvata.

Riječ je o natjecanju u kojem jahači međusobno odmjeravaju snalažljivost, spretnost i brzinu u hvatanju lisičjih repova, a organizatori napominju da nikako nije riječ o živim životinjama.

„ Pozivamo sve ljubitelje konja i dobre zabave da u nedjelju bez obzira na vremenske uvjete dođu u Budinščinu, na posjed kluba blizu željezničke stanice, a ulaz je besplatan. Čitav dan nudit će se domaća zagorska hrana, lovački specijaliteti i najbolja vina“, poziva Džakula.
Program službeno počinje( može se doći već od 11), u nedjelju u 14.30 sati „Konjičkim igrama“ bez granica, a sat kasnije je „Lov na lisicu“. Cijeli dan odvijat će se i zabavni programi za djecu, a posjetitelji će moći i besplatno jahati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook