Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas završnica Tamburaške noći u Maču

Danas, zadnjega dana Tamburaške noći, u programu u 19 sati je nastup Limene glazbe Bedekovčina i AZ Live banda, a u 22 sata održat će se i izvlačenje tradicionalne tombole s bogatim nagradama


Večeras završava tradicionalna manifestacija koja ima svoju dugu tradiciju, Tamburaška noć Mače u svom 35. jubilarnom izdanju, a u organizaciji KUD-a Ljudevit Gaj Mače. 35. izdanje Tamburaške noći u Maču, nakon pozdrava domaćina, načelnika općine Mače Stjepana Sokolića, u četvrtak, 7. srpnja otvorio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. Potom je uslijedio program organizatora, KUD-a Ljudevit Gaj, u kojem su se predstavile predškolska, dječja i mlađa folklorna te tamburaška sekcija. Nastupila je i limena glazba DVD-a Mače i Mačanske mažoretkinje Alina, koje su inače otputovale na Europsko prvenstvo u Slovačku.

U programu od petka do nedjelje nije nedostalo sadržaja. Održana je revijalna smotra tamburaških sastava, a svoj glazbeni dio odradile su ŽVG Kajda, Kumovi, Begini... Danas, zadnjega dana Tamburaške noći, u programu u 19 sati je nastup Limene glazbe Bedekovčina i AZ Live banda, a u 22 sata održat će se i izvlačenje tradicionalne tombole s bogatim nagradama. Od sadržaja koji prate glazbeni program održava se i natjecanje u lovnom streljaštvu u organizaciji LU Fazan i turnir Šahovskog kluba Gaj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook