Prethodni članak
Sljedeći članak

Desetogodišnjaka usmrtio traktor

U stravičnoj prometnoj nesreći jučer je ugašen još jedan mladi život. Desetogodišnji Igor Bingula spuštao se nizbrdicom


U stravičnoj prometnoj nesreći jučer je ugašen još jedan mladi život. Desetogodišnji Igor Bingula spuštao se nizbrdicom na biciklu i na raskršću Gučini Bingule u Martinščini i zaletio se pod traktor . Kako doznajemo od mještana, udarac je bio koban i dječak je ostao na mjestu mrtav.


Gledala sam seriju kad sam oko 13 sati začula udarac. Pogledala sam kroz prozor i vidjela dečka kako leži na cesti kraj traktora, pokraj njega plavi bicikl. Prvi je do njega došao njegov tata, susjedi su zvali Hitnu pomoć, davali mu umjetno disanje, no kad je Hitna stigla, Igor je već bio mrtav, rasječene glave... Valjda se brzo vozio nizbrdo, pa nije stigao skrenuti. Svi mi imamo djecu, ovo nam je užasan šok. Tek je krenuo u četvrti razred kroz suze, potreseni i preneraženi ispričali su susjedi.

Očaj i vapaji shrvanih roditelja i sestre: Nema više Igora! , te plač okupljenih mještana i prijatelja odjekivali su malim mjestom. Pedesetogodišnji B. D., vozač traktora, nije bio u alkoholiziranom stanju. Šokiran je rekao:

Spustio se biciklom prema meni. Skrenuo sam skroz do ograde dvorišta, koliko sam god mogao. Da sam barem stigao na vrijeme skrenuti! Teška tragedija, užasno mi je teško. Imat ću ga na savjesti cijeli život. Žao mi je... izjavio je vozač traktora.

Izvor: Večernji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook