Prethodni članak
Sljedeći članak

BRAVO! Desinićke mažoretkinje s međurodnog natjecanja donijele 9 medalja


Nakon što su pristupile mažoret savezu SMPTH, Desinićke mažoretkinje nastupile su već na drugom turniru ove godine i to u organizaciji Saveza mažoretkinja i pompon timova Hrvatske i Sportskog plesnog centra LDF iz Viteza (Bosna i Hercegovina). Turnir je održan 23. lipnja 2024.  u Vitezu, a sudjelovale su i mažoretkinje iz Madžarske, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

- Nastupile su naše seniorke i juniorke koje su od trećeg mjeseca ove godine pod paskom nove trenerice Ane Kerep, a koja je donijela novi pristup treninzima što znači da su marljivo vježbale. Rezultati nisu izostali: nastupilo se u nekoliko kategorija te su osvojena 3 zlatne, 4 srebrne i 2 brončane medalje. Bravo za cure, ali i za trenericu Anu – kažu mažoretkinje, koje dodaju da je svako  takvo natjecanje za njih jedno veliko  iskustvo i puno toga nauče, ali i sklopaju neka nova prijateljstva.

- Zahvaljujemo i našem savezu koji svako malo organizira takve turnire širom Europe na kojima i mi možemo nastupati. Moramo zahvaliti i savezu što nas je primio u svoje člansvo jer se tu osjećamo kao dio jedne velike i lijepe obitelji, ponajprije zahvaljujući pregsjednici saveza, sjajnoj gospođi Željki Banović! Na turnir se je pošlo dan prije koji se iskoristio za posjet i obilazak Sarajeva. Putovali smo zajedno i družli se sa našim prijateljicama Radobojskim mažoretkinjama i bilo nam je prelijepo! Moramo se zahvaliti svima koji nas podržavaju i pomažu na bilo koji način. Trudit ćemo se i dalje da dostojno prezentiramo i reklamiramo mažoret ples te naš Desinić i domovinu Hrvatsku  - dodaju.  

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook