Prethodni članak
Sljedeći članak

DOZNAJEMO: U Bedekovčini uhićen muškarac (41)


Policija je u Bedekovčini uhitila 41-godišnjeg muškarca i tijekom današnjeg prijepodneva odmah će ga odvesti na sud, doznaje Zagorje.com.

Tu su nam informaciju upravo potvrdili i u Policijskoj upravi krapinsko - zagorskoj, a otkrili su nam i detalje uhićenja.

Naime, kako su rekli za Zagorje.com, policijski službenici su sinoć oko 20:30 sati prilikom kontrole prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 41-godišnji vozač. Alkotestom je utvrđeno da je vozio pijan i to s čak 2,86 promila alkohola u organizmu.

Također, policajaci su prilikom kontrole utvrdili da je riječ o recidivistu, koji je već ranije pravomoćno osuđivan zbog istog prekršaja, odnosno, zbog vožnje u pijanom stranju.

Pijani vozač zbog toga je odmah sinoć uhićen i odveden u prostoriju za zadržavanje u Policijskoj postaji u Zaboku. Tamo je i prenoćio, a, kako su nam potvrdili iz PU krapinsko - zagorske, danas tijekom prijepodneva bit će odveden na sud.

U optužnom prijedlogu policija za ovog vozača traži kaznu od 1.500 eura ili 60 dana zatvora te izricanje mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

No, što će sud odlučiti, odnosno, kakvu kaznu će mu izreći, te hoće li ga odmah poslati u zatvor na tjedan ili dva, što je u posljednje vrijeme dosta česta sudska praksa, teško je predvidjeti.

U svakom slučaju to će se, ponavljamo, doznati već danas.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook