Prethodni članak
Sljedeći članak

Drama od ranog jutra: Bacao stolice kroz prozor i prijetio, susjedi kažu da mu nije prvi put


Policajci s dugim cijevima blokirali su ulicu Slavenskog u Prečkom danas ujutro i to zbog dojave o rastrojenom muškarcu. Potvrdila je to zagrebačka policija za 24 sata.

Kriza je trajala od 6 ujutro, a policajci su muškarca napokon uspjeli smiriti oko deset sati. Stanari su ispričali kako je muškarac bacao stolice kroz prozor, vikao i prijetio.

- Policija izvela njegovu suprugu i dijete. On je relativno novi stanar pa ga ne poznajemo baš, ali ovo mu nije prvi put - kažu susjedi.

Ulica je još ograđena, a na tlu se vide stolice koje je izbacio.

- Čuli smo ženu kako vrišti i zapomaže iz stana. Susjeda je prva zvala policiju jer je manijak počeo baciti kroz prozor stol i stolice. To je trajalo od ranog jutra. Policija nije mogla do njega jer se zabarikadirao u stan, pokušali su ući kroz balkon. Čula sam da se kasnije predao i onda su ga napokon odveli - priča nam potresena žena iz susjedstva.

Kaže kako u zgradi uglavnom žive stariji ljudi te ga se boje jer je i prema njima znao biti nasilan.

- To je mlađi čovjek, oni su relativno nedavno doselili tu u zgradu. I nekidan smo čuli kako se derao na ženu i divljao, ali danas je pobacao van namještaj i demolirao cijeli stan. Najviše nas je bilo strah zbog djeteta, da ne daj bože njemu što ne napravi. Nije nam svejedno, nadam se da će institucije reagirati - dodaje zabrinuta žena.

Video s mjesta događaja pogledajte OVDJE.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook