Prethodni članak
Sljedeći članak

Đurđa najbolja i u Ljubljani

Prošlog vikenda na Međunarodnoj izložbi mačaka u Ljubljani nastupio je i Željko Kranjčević s mačkom Đurđom i ponovno se


Prošlog vikenda na Međunarodnoj izložbi mačaka u Ljubljani nastupio je i Željko Kranjčević s mačkom Đurđom i ponovno se okitio medaljama. Među 210 mačaka, Đurđa je drugog dana proglašena najljepšom mačkom i dobila titulu Best in show , a pobijedila je naravno i u svojoj kategoriji domaće mačke.


- Bilo je zbilja odlično. Sve je bilo na visokom nivou, dobro organizirano i što me posebno iznenadilo bilo je jako puno publike i puno ljudi zadržalo se kod Đurđe. Našli smo se s prijeteljima iz Europe – zadovoljan je Željko Kranjčević.

Uz Kranjčevića nastupilo je još 11 hrvatskih izlagača koji su postigli dobre rezultate.

Iz Male Erpenje Đurđa će ponovno na put 1. i 2. ožujka na izložbu u Prag. Zatim slijedi Zagreb 8. i 9. ožujka, pa u travnju mađarski Györ. Nakon toga slijede pripreme za nastup na Svjetskoj izložbi mačaka u Portugalu.

Željko Kranjčević zahvalio se na potpori Poljoprivrednoj zadruzi Sveti Križ Začretje, Werk trgovini i Đidari Sinković koji su ga pratili te mu obećali i daljnju potporu. Zahvala ide i dr. Igoru Kastelanu, veterinaru iz Velikog Trgovišća koji je pripremio Đurđu za nastup.

- Žao mi je što se Turistička zajednica nije oglasila, da ih mogu prezentirati u Europi. Barem naše toplice. Sad za Đurđu znaju svi. Čak su me iz Slovenije zvali da su nas gledali na televiziji – veli Željko Kranjčević.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook