Prethodni članak
Sljedeći članak

Dvojica silovali 14-godišnjakinju stotinjak metara od centra grada

Dvojica nepoznatih počinitelja silovala su 14-godišnju djevojčicu u subotu oko 14 sati, samo nekoliko stotina metara od


Dvojica nepoznatih počinitelja silovala su 14-godišnju djevojčicu u subotu oko 14 sati, samo nekoliko stotina metara od središta Donje Stubice. Nepoznati muškarci navodno su je pratili, a nakon što su je na Podgorskoj cesti sustigli, uhvatili su je i odvukli na sporednu cestu, nekoliko metara iznad ceste koja vodi prema Podgori.

Jedan od dvojice muškaraca držao ju je za ruke, a drugi ju je počeo svlačiti i dirati po spolovilu. Nakon što je djevojčica počela vikati i dozivati upomoć, muškarci su pobjegli. Mještani koji stanuju u blizini uglavnom jučer nisu znali mnogo o tome. Budući da su tu vikendice u kojima nema nikoga, nije bilo svjedoka. Anđela Božić stanuje 50-ak metara dalje.

- Susjeda mi je ispričala da je nešto bilo, no iako sam u to doba bila doma, ništa nisam čula. Kad se nešto u blizini događa, obično i pas zalaje, ali jučer ga nisam čula. Kažete da je to bilo po danu? Pa kakvi to manijaci moraju biti? Jednostavno ne znam što bih rekla. Takvo nešto tu se nikad nije dogodilo. Valjda će naći počinitelje da više ne moramo biti u strahu - rekla je A. Božić.

Čovjek čija je kuća samo 20-ak metara niže od mjesta gdje se sve dogodilo, rekao je kako su se policajci raspitivali za slučaj. Djevojka je navodno njega dozivala u pomoć jer ga poznaje, no on u to doba nije bio kod kuće nego u Zagrebu. Do jučer poslijepodne zagorski policajci još nisu našli silovatelje.

“S takvima bi trebalo drukčije”

I Đurđa Mordej stanuje samo 30-ak metara od mjesta na kojem se sve događalo, no ni ona ništa nije vidjela. - Muž mi je vjutro išel v grad u dućan i tam su ga pitali da kaj se to kod nas gore događa i kakvi to manijaci siluju. To je sve kaj znam o tome - rekla nam je s prozora gospođa Đurđa, dodajući da bi se s takvima koji siluju maloljetne curice trebalo malo drukčije postupati.

Izvor: Večernji list


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook