Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo kakvo nas vrijeme očekuje na Uskrs

Stiže kiša, praćena grmljavinom


Prognostičar portala Kadcekisa.com za danas najavljuje oblačno vrijeme, a stiže i obilnija kiša, ponegdje praćena i grmljavinom. Glavnina se očekuje upravo tijekom dana, a navečer će kiša oslabjeti, sa zapada i prestati.  - Tko pali večeras vuzmenke neće baš imati sreće – upozorava Božarov. Vjetar umjeren jugozapadni, a temperatura između 9 i 14°C.

Sutra još uvijek puno oblaka, ali i puno manje kiše pa će biti i dužih suhih perioda. Temperatura slična. Na Uskrsni ponedjeljak stiže ljepše, suho, više sunca, svježije jutro, topliji dan.

A, evo i kakve su temperature danas u jutarnjim satima zabilježene u Zagorju, mjerene iza 8 sati. Najtoplije je tako u stubičkom kraju. U Gornjoj Stubici je izmjerena temperatura od 11, 2 Celzijeva stupnja, u Svetom Mateju 12, 3, Tuhelj je ovog subotnjeg jutra na 10, 5, u Gubaševom je izmjerena temperatura zraka od 9, 3 Celzijeva stupnja, Viča Sela na 9, 8°C, a Pregrada na 9, 5°C. Na Sljemenu je hladnije, oko 6, 8°C. I za kraj malo iz pučke meteorologije; Ako je lijepo vrijeme za Uskrs, ljetina će biti dobra.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook