Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo tko su prvi SDP-ovi kandidati za gradonačelnike i načelnike u Zagorju!

Zagorski SDP-ovci dobili su danas i jednog novog važnog člana. U njihove redove, naime, ušao je i aktualni načelnik općine....


Predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić potvrdio je da će zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek ipak biti kandidat SDP-a i na sljedećim lokalnim izborima za gradonačelničku funkciju, donosi, između ostalog novo tiskano izdanje Zagorskog lista.

Jasenka Auguštan-Pentek, sadašnja zamjenica gradonačelnika Zlatara, kao što se i očekivalo, bit će SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu te zagorske 'sudske metropole'. Ono što je svojevrsna novost jest da se sadašnji nezavisni gradonačelnik Stanko Majdak više neće kandidirati za to mjesto, već će na izbore zajedno sa SDP-om i to na način da će ukoliko pobijede na izborima, Auguštan i Majdak zamijeniti svoje trenutne pozicije, doznaje Zagorski list.

Hajdaš Dončić Zagorskom je listu potvrdio i da će za načelnicu Općine Lobor SDP-ova kandidatkinja biti predsjednica tamošnje općinske stranačke organizacije Mirela Behin, kao što se već i ranije spekuliralo. No, novost stiže iz Bedekovčine, čiji je sadašnji nezavisni načelnik Darko Ban danas postao član SDP-a i bit će njihov kandidat za načelnika.

-Bedekovčina je uvijek bila socijal-demokratska i mi i sada u općinskom vijeću imamo koaliciju s listom sadašnjeg načelnika, koji će biti načelnik i u idućem četverogodišnjem mandatu – rekao je Hajdaš Dončić za Zagorski list.

(Više u tiskanom izdanju Zagorskog lista...)

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook