Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO I VIDEO: Emotivan 'car meet' na Pili okupio preko 150 automobila u čast Mihi


Jučer je na popularnoj lokaciji Pila Sljeme održan 'car meet' u spomen na prerano preminulog Mihaela Ptičar koji je 15. kolovoza iznenada otišao. Njemu u čast, njegovi prijatelji Dino, Matija i Lovro odlučili su organizirati druženje ljubitelja automobila što je, između ostalog, bio i Miha. 

- Ovaj događaj organiziramo kako bismo mu odali počast na način koji je i zaslužio. Svi smo žalosni i još uvijek ne vjerujemo da njega više nema pored nas, ni da više neće odlaziti s nama na 'car meetove' niti prikazivati tu ljubav prema sređivanju svog automobila. Kao jedna ekipa odlučili smo prikupiti novčana sredstva da pomognemo njegovoj obitelji u ovako teškoj situaciji jer Miha je uvijek bio taj koji je nama pomagao – ispričali su nam u našem prošlom razgovoru.

Jučer je tako na Pili bilo više od 150 automobila čime je ovaj događaj bio baš onakav kakav Miha zaslužuje.

- U spomen na našeg prijatelja, okupili smo se kako bismo mu odali počast na način koji je njemu bio najbliži – kroz zajedništvo i ljubav prema automobilima. Organizirali smo 'car meet' koji je okupio preko 150 vozila, što je dokaz koliko je bio cijenjen i voljen u našoj zajednici. Svaki automobil na ovom susretu predstavlja uspomenu na njega i sve što je značio za nas. Hvala svima koji su došli i podržali nas u ovom emotivnom trenutku - ispričali su za Zagorje.com Dino, Matija i Lovro.

Dečki, Miha bi bio na vas ponosan!

Cijela fotogalerija dostupna je OVDJE.


 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook