Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO I VIDEO: Mali 'vendetamovci' gostovali na velikoj televiziji 


U subotu, 26. listopada  najmlađi članovi Bistričkog teatra 'Vende tam' gostovali su prvi put na televiziji i govorili o  projektu radio-drama ''Pričam ti priču''. U Emisiji ''Dobro jutro Hrvatska'' na HTV-u gostovali su Lucija Parlov, Vida Bezak, Karla Jakopović, Lan Sugnetić, Zvonko i Lukas Pajer.

Uz pratnju  voditeljice Nevene Vukes, djeca koja su sudjelovala u projektu ''Pričam ti priču'' ispričala su svoje dojmove o teatru i samom projektu. Nevena je u početku gostovanja predstavila teatar Vende tam i najavila nove predstave. 

Vezano uz radio-drame, u emisiji smo mogli čuti prekrasnu priču iza samog projekta. U malim divnim glumcima prepoznao se talent za pisanje i tako je sve krenulo.

''Bilo je zanimljivo da im otvorimo i ta vrata. Da otkrijemo još neke njihove darove. To se ispostavilo kao super ideja. Zapravo su djeca sama pisala priče. Prvo su se mjesecima bavili time, osmišljavali likove i glumački se pripremali. Na kraju, finalno su snimali priče u studiju.'' ističe Nevena Vukes.

Radio drame za djecu i mlade emitirane su već na Radiju Marija Bistrica, zatim na Radiju Sjeverni FM i na Radiju Hrvatsko Zagorje Krapina, a uskoro će i na Radiju Stubica

Također, mališani su se predstavili i ispričali što najviše vole raditi u svojem kazalištu.

Video gostovanja pogledajte ovdje.

Inače, partneri na projektu “Pričam ti priču” su Općina Marija Bistrica, Osnovna škola Marija Bistrica, Udruga Stav iz Marije Bistrice i Obrt za glazbenu i video produkciju Eagle Music Media.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook