Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: Policija mu u autu pronašla više od 2 kg marihune, pokušao im pobjeći


Policija je prijavila 34-godišnjaka u čijem je automobilu pronađeno 2.2 kilograma marihuane namijenjene daljnjoj preprodaji, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U policiji navode da su jučer u popodnevnim satima na Sesvetskoj cesti u Sesvetama zaustavili Citroen slavonskobrodskih oznaka u vlasništvu jedne tvrtke, a kojim je upravljao 34-godišnjak. Prilikom nadzora vozila i vozača policajci su na podu ispred suvozačevog sjedala uočili dvije vrećice, a na njihov upit o sadržaju vrećica 34-godišnjak nije želio odgovoriti, već je pokušao pobjeći iz vozila.

U njegovoj namjeri spriječili su ga policajci koji su nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, nakon čega je nad uhićenim 34-godišnjakom započeto kriminalističko istraživanje, a potom i pretraga njegovog automobila.

Policajci su pretragom automobila potvrdili svoju sumnju kako je sadržaj uočenih vrećica nezakonit s obzirom na to da se u njima nalazilo 2211 grama marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičenom je oduzet i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u policiji

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook