Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Uz smijeh, pjesmu i ples DV Đurmanec proslavio svoj treći rođendan


U petak je Dječji vrtić Đurmanec proslavio svoj treći rođendan. Vrtićem su odzvanjali smijeh i veselje, a održan je i talent show na kojem su sa svojim glazbenim točkama nastupila djeca. 


Ravnateljica DV Đurmanec Jasmina Klasić rekla je kako je ovaj poseban dan započeo s dječjim kinom i kokicama, nakon čega su uslijedili brojni nastupi djece, uz publiku koja je s njima plesala i pjevala u isti glas. 


- Potom su zajednički otpjevala vrtićku rođendansku pjesmu, puhala svjećice i počastila se tortom. Zahvaljujem roditeljima na suradnji te u pripremi djece za nastupe kao i svim djelatnicima vrtića na odličnoj organizaciji – naglasila je Klasić.

 
Rođendanu su se priključili načelnik Damir Belošević i predsjednica Općinskog vijeća Ivančica Hrček te se družili s djecom i počastili ih slatkišima. 


– Ovo je poseban dan za našu djecu i njihov vrtić. Vidimo kako su radosni i uživaju u programu koji je pripremljen za njih. Trudimo se i trudit ćemo se i dalje, kako bi im omogućili najbolje uvjete za rad i igru – istaknuo je načelnik Belošević. 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook