Prethodni članak
Sljedeći članak

GDCK prikupio namirnica u vrijednosti preko 1500 eura za one najbotrebijie


Hrvatski Crveni križ, njegova društva i Kaufland Hrvatska provodili su diljem Hrvatske akciju „Vaš dar za pravu stvar“ u razdoblju od 9. do 15. listopada 2023. godine.

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok je akciju „Vaš dar za pravu stvar“ provelo u suradnji s Kaufland Zabok. Akcija prikupljanja materijalnih dobara provodila se je na prodajnom mjestu Kauflanda Zabok, a kroz 7 dana provođenja akcije prikupljale su se osnovne prehrambene namirnice: sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina, juha u vrećici, riblje i mesne konzerve.

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok akciju „Vaš dar za pravu stvar“ provelo je u suradnji s tri zabočke srednje škole: Gimnazijom Antuna Gustava Matoša, Srednjom školom Zabok, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok; koje su osigurale 33 volontera koji su kroz 5 dana volontiranja ostvarili 99 volonterskih sati.

Prikupljene su prehrambene namirnice vrijednosti 1.531,30 eura, koje će se podijeliti korisnicima socijalnih programa Gradskog društva Crvenog križa Zabok u Tjednu solidarnosti, od 8. do 15. prosinca 2023. godine.

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok zahvaljuje građanima na doniranim prehrambenim proizvodima, Partneru – Kaufland Zabok na profesionalnom odnosu, podršci i ljubaznim zaposlenicima, volonterima na uloženom trudu i vremenu, a srednjim školama na suradnji.

Volonteri i koordinatori volontera pozivaju se da s djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Zabok sudjeluju u podjeli paketa hrane socijalno ugroženim građanima u Tjednu solidarnosti, od 8. do 15. prosinca 2023. godine.

.

.

.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook