Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Krapina isplaćuje novčanu pomoć roditeljima učenika osnovnih i srednjih škola


Grad Krapina isplaćuje novčanu pomoć roditeljima učenika osnovnih i srednjih škola, koji imaju prebivalište na području Grada Krapine, za nabavu školskog pribora odnosno podmirenje drugih troškova školovanja.


Pomoć za nabavu školskog pribora može se ostvariti u visini od 70,00 eura po učeniku/djetetu. Pomoć mogu ostvariti roditelji čiji mjesečni prihod po članu zajedničkog domaćinstva ne prelazi 450,00 eura odnosno roditelji sa troje i više djece koja se školuju neovisno o prihodima kućanstva. Pomoć se ostvaruje temeljem podnesenog zahtjeva na propisanom obrascu, uz koji se dostavlja odgovarajuća dokumentacija.


-Ovim putem pozivamo sve roditelje koji ispunjavaju naprijed navedene uvjete za ostvarivanje pomoći da podnesu zahtjev na propisanom obrascu kako bi ostvarili pravo na pomoć Grada Krapine. Obrazac koji je potrebno ispuniti dostupan je na web stranici Grada Krapine  ili se može preuzeti u pisarnici Grada Krapine, Magistratska 30.


Molimo Vas da ispunjeni i potpisani obrazac zahtjeva i navedenu dokumentaciju pošaljete na e-mail adresu: petra.leljak.balagović@krapina.hr ili dostavite poštom ili osobno na adresu:Grad Krapina, Upravni odjel za društvene djelatnosti, poslove gradonačelnika i gradskog vijeća, Magistratska 30, Krapina.


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije molimo da nam se obratite na sljedeće kontakte 049/382-415, 382-416, 382-417 - poručuju iz Grada.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook