Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Lepoglava kupio tonu neretvanskih mandarina za učenike i vrtićke mališane

Grad Lepoglava pridružio se akciji Varaždinske županije i kupnjom mandarina proizvođača iz doline rijeke Neretve pomogao tamošnjim uzgajivačima...


Grad Lepoglava pridružio se akciji Varaždinske županije i kupnjom mandarina proizvođača iz doline rijeke Neretve pomogao tamošnjim uzgajivačima koji su se, nakon zabrane uvoza mandarina iz Europske unije u Rusiju, suočili s problemom njihove prodaje. Ujedno, je mandarinama razveselio učenike osnovnih škola s gradskog područja u Lepoglavi, Kamenici i Višnjici te djecu iz dječjih vrtića u Lepoglavi i Žarovnici.

- Na ovaj način pomažemo našim proizvođačima mandarina radeći pri tome korist našoj djeci koja će uživati u našim domaćim mandarinama – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić koji je u pratnji svog zamjenika Hrvoja Kovača razveselio učenike u školama i mališane u vrtićima poklonivši im ukupno jednu tonu neretvanskih mandarina koje je kupio Grad Lepoglava.

Zahvaljujući toni mandarina koju je kupio Grad Lepoglava i donaciji Varaždinske županije svaki je učenik i dijete u vrtiću na području grada Lepoglave dobilo gotovo kilu i pol mandarina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook