Prethodni članak
Sljedeći članak

Hajdaš : Državni proračun nije sveta krava

Državni proračun nije sveta krava, kako je žele naša premijerka i ministri prikazati, već samo jedan od alata ekonomskih


Državni proračun nije sveta krava, kako je žele naša premijerka i ministri prikazati, već samo jedan od alata ekonomskih politika. No, vladajuća stranka i njihovi sateliti ne znaju što su to ekonomske politike i vode državu čudim i nejasnim smjerovima, tako da dovode u pitanje i opstojnost zemlje. Ova vlada je nespsobna i nekompetentna i ne bi više smjela voditi Hrvatsku „, naglasio je u ponedjeljak u Zaboku predsjednik županijskog SDP – a i krapinsko - zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić na konferenciji za novinare zagorskog, međimurskog i varaždinskog SDP – a.

Saborski zastupnik i predsjednik varaždinskih socijademokrata Mario Habek istaknuo je da „treba skratiti muke ovoj vladi i što prije raspisati parlamentarne izbore“. Sabornik i zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek kazao je da vlada Jadranke Kosor nema političke volje napraviti potrebne rezove i provesti mjere štednje zbog politčke trgovine sa koalicijskim partenerima te nepotizma u državnoj upravi.

„ Teško je racionalizirati državni aparat kad u njemu sjedi četvrtina ukupnih birača i članova HDZ – a „, mišljenja je Hanžek. Hajdaš Dončić je okupljenim novinarima rekao da SDP ima rješenja za izlazak iz gospodarske krize, da znaju kako pokrenuti gospodarstvo i odgovorno upravljati državom.

Zoran Gregurek

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook