Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ donirao dom za psihički bolesne osobe

Protekli tjedan Općinska organizacija HDZ-a Sv. Križ Začretje odlučila se na humanu gestu poklonivši Domu za psihički bo


Protekli tjedan Općinska organizacija HDZ-a Sv. Križ Začretje odlučila se na humanu gestu poklonivši Domu za psihički bolesne odrasle osobe u Mirkovcu drvni materijal potreban za obnovu petnaestak derutnih drvenih klupa u parku doma.

Prema riječima predsjednika OO HDZ-a Sv. Križ Začretje gosp. Miljenka Šoštarića, začretski hadezeovci odlučili su se na ovu akciju nakon razgovora sa gđom. Josipom Kamenečki Ljeljak, voditeljicom doma.

Ovaj dom se, eto, nalazi u predivnom prirodnom okruženju i bila bi prava šteta da dolaskom lijepih sunčanih dana zbog nedostatka ovakvih elementarnih sadržaja štićenici doma moraju vrijeme provoditi u zatvorenim prostorima, te se stoga nadamo da će ova doncija barem malo pripomoći kvaliteti života štićenika – Miljenko Šoštarić.

Članovi HDZ-e su prilikom dostave donacije napomenuli da i dalje stoje na dispoziciji rukovodstvu doma, te da je ova akcija samo jedna u nizu koje poduzimaju i koje će poduzeti u kontekstu pomoći najugroženijim stanovnicima općine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook