Prethodni članak
Sljedeći članak

Hrabri Zabočan skočio u olujno more i spasio život mladiću


Pronađeno je tijelo mladića za kojim se jučer tragalo u Primoštenu, o čemu smo pisali OVDJE. Mladić se utopio nakon skoka u more, zbog velikih valova i udara vjetra.

Očevici kažu da su bila zapravo dvojica koja su se kupala u moru, a zbog ogromnih valova i jakih struja imali su teškoća da izađu na kopno. Jednome je pomogao očevidac, zaposlenik obližnjeg ugostiteljskog objekta, a drugi je nestao u morskoj pjeni, piše HRT.

Odmah po dojavi na mjesto nesreće je izašla policija s brodovima, kao i brodovi Lučke kapetanije te ronioci. Policija je nakon potrage pronašla tijelo, piše HRT.

A očevidac koji je spasio drugog mladića je Igor Papišta, iz Zaboka. - Momak je bio u moru, puhala je bura cijelo jutro i bili su veliki valovi i bilo mu je jako teško izaći van. Skočio sam u more, njegovi prijatelji koji su bili vani, kod nekih tamo stepenica su stajali. Uspio sam ga dovući van i predao sam ga njima - rekao je Igor. - Ljudi jako potcjenjuju snagu mora, veličinu valova i jačinu struje i svima je to zabavno, ali ja preporučam svima - nemojte potcjenjivati snagu mora - dodaje. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook