Prethodni članak
Sljedeći članak

Hrvatski liječnici nisu mogli vjerovati koji predmet je progutala Amerikanka! Spasili su je

  • Operacijska sala liječnici operacija rengen

    Foto: CARO/Pixsell (Ilustracija - nije u vezi s navedenim događajem)


Foto: CARO/Pixsell /Fotografija je ilustrativnog karaktera

Amerikanka Amber Hunt (38) slučajno je progutala četkicu za zube od 20 centimetara dok je bila na odmoru u Hrvatskoj. 38-godišnjakinja je prala zube kada joj je četkica iskliznula iz ruke i spustila se niz grlo. 

Ova majka dvoje djece pokušala je sama izvaditi četkicu, no to joj nije uspjelo nakon čega ju je suprug brzo odvezao u bolnicu. Isprva joj u bolnici nisu vjerovali što se dogodili zato što nisu mogli locirati četkicu.

"Nisu mi vjerovali pa su zvali mog svekra da provjeri kupaonicu da je nisam bacila. Potom smo otišli kući i vratili se sljedeći dan. Tada su napravili gornju endoskopiju i pronašli četkicu za zube u mom želucu", rekla je Amerikanka koja se sada boji koristiti proizvode za oralnu higijenu. 

Liječnik nije uspio izvaditi četkicu za zube pa je Amber odvedena u KBC Split gdje je podvrgnuta 45-minutnom zahvatu, piše the Daily Mail.

Liječnici su stavili konac oko kamere, umetnuli je u njezino grlo i upotrijebili je kako bi uhvatili četkicu za zube i izvukli je iz Amberina grla - sve dok je Amerikanka bila budna.

"Sretna sam što sam živa, brinem se hoću li opet koristiti četkicu za zube. Moram biti jako oprezan, radim to polako i pazim da su mi ruke suhe da ne isklizne. Kad sam je progutala, pomislila sam 'o moj Bože, umrijet ću", rekla je Amber.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook