Prethodni članak
Sljedeći članak

HSP donirao teško bolesnog Darka Ruklića

U subotu 10.11. predsjednik podružnice Zlatara i član Izbornog stožera Krapinsko - zagorske županije Davor Brlić, u ime


U subotu 10.11. predsjednik podružnice Zlatara i član Izbornog stožera Krapinsko - zagorske županije Davor Brlić, u ime dr. Mate Granića, prvog na listi HSP-a u 3. izbornoj jedinici dodijelio je donaciju sedamnestogodišnjem Darku Rukliću koji se sa opakom bolešću, osteosarkomom, koštanim tumorom koji mu napada i izjeda kosti, živi i bori se već tri godine.


Darko se trenutačno nalazi u bolnici zbog pogoršanja zdrastvenog stanja, a u njegovo ime donaciju je primio njegov otac. Situacija obitelji Ruklić je i dalje teška, posebno zbog pogoršanja Darkovog stanja i boravaka u bolnici, a obitelj sad i muči nemogućnost češćih posjeta zbog neispravnosti automobila.


Darko Ruklić

Davor Brlić napomenao nam je da će HSP i dalje nastaviti sa ovakvim akcijama. Dr.Mate Granić i izborni stožer za Krapinsko - zagorsku županiju, odlučili su se odreči djela predizbornih plakata i tim novčanim sredstvima pomoći Darku, ali i ostalim koji se naleze u sličnoj situaciji.

Akciju će nastviti donacijom 16.11. dječaku iz Konjščine koji je od rođenja vezan za invalidska kolica. HSP-ovoj akciji pridružili su se i poduzetnici iz područja Belca i Konjščini.

Darka Ruklića u bolnici će osobno posjetiti dr. Mate Granić, koji potvrđuje Brlićeve riječi kako su HSP-u važniji ljudski životi od ljepljenja plakata.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook