Prethodni članak
Sljedeći članak

HSS podržava kandidatkinje i kandidate SDP-a ili nezavisne uz podršku koalicije SDP-HSS-HSU

Županijska organizacija HSS-a poziva sve svoje članove u općinama i gradovima, kao i sve birače na području općina i gradova gdje se održava drugi krug izbora, da izađu na izbore, te iskoriste svoje pravo odlučivanja tko će upravljati javnim poslovima u njihovim sredinama


Predsjedništvo županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke na svojoj je posljednjoj sjednici analiziralo rezultate prvog kruga Lokalnih izbora na području Krapinsko-zagorske županije. Izraženo je zadovoljstvo postignutim rezultatima, posebno pobjedom kandidata za župana Željka Kolara i zamjenice župana Jasne Petek, osiguranom većinom u Županijskoj skupštini s koalicijskim partnerima SDP i HSU, gdje HSS ima tri vijećnika.

Rečeno je i da je odličan rezultat postignut je u Općini Hrašćina, gdje je u prvom krugu izbora još jedan mandat načelnika potvrdio aktualni načelnik, Branko Tukač, član HSS-a.

Jednoglasno je donesena odluka kojom se u drugom krugu Lokalnih izbora koji se u 12 zagorskih sredina održavaju u nedjelju, 30.svibnja 2021. godine, podržavaju kandidatkinje i kandidati koalicijskog partnera SDP-a, odnosno nezavisni kandidati uz podršku koalicije stranaka SDP-HSS-HSU.

Stoga županijska organizacija HSS-a poziva sve svoje članove u općinama i gradovima, kao i sve birače na području općina i gradova gdje se održava drugi krug izbora, da izađu na izbore, te iskoriste svoje pravo odlučivanja tko će upravljati javnim poslovima u njihovim sredinama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook