Prethodni članak
Sljedeći članak

Humanitarna akcija Udruge Sveta Ana: Zajedno darujmo mališane iz socijalno ugroženih obitelji

Kako bi i vi postali “Božićna vila” na Facebook profilu Udruge možete pronaći popis djece i odabrati koga želite darivati


Unatoč izazovnoj situaciji u kojoj se nalazimo, Udruga Sveta Ana neumorno radi, pokrenuta je nova akcija. Možemo reći sad već i tradicionalno, treću godinu za redom pokreće akciju “Božićna vila”. U suradnji sa OŠ. Franje Horvata Kiša Lobor, OŠ Ante Kovačića Zlatar, ali ove godine i još dvije nove škole, OŠ Mače, te OŠ Zlatar-Bistrica planiramo razveseliti djecu iz socijalno ugroženih obitelji poklonima u sklopu naše akcije.

Darivat ćemo naše školarce, te djecu iz Udruge. Na kraju ove izazovne i za sve nas teške godine, vjerujem da će svatko od nas provoditi vrijeme sa obitelji i najbližima, radovati se uz kolače, veseliti se Božićnim poklonima, smijati i pjevati, ali ima i onih koji nažalost nisu u mogućnosti pružiti svojim najmanjim članovima obitelji takvu sreću. Zato smo tu mi, ali i Vi, da zajedno barem nakratko razveselimo najmlađe!

Učinimo i njima sretan Božić. Jer osmijeh na dječjem licu ima neprocjenjivu vrijednost. - Ove godine smo si postavili visok cilj, pa ukupno darujemo 78 djece. Iako nam je godina prošla tako kako je, uz izolacije, poštivanje mjera i postavljanje raznih izazova pred nas, vjerujem da može dobro završiti. Kako bi i vi postali “Božićna vila” na Facebook profilu naše Udruge možete naći popis djece, te odabrati koga želite darivati. Na Vama je da odlučite što želite pokloniti. Također napominjemo da je zadnji dan za predaju poklona 21.12. jer ćemo poklone uručiti zadnji dan škole. Molimo Vas da se oko odabira rednog broja djeteta i preuzimanja poklona javljate isključivo u inbox Facebook profila ( Mateja Posarić , Sveta Ana Lobor ), kako bismo se lakše dogovorili - poručuju i zahvaljuju iz Udruge Sveta Ana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook