Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivan Jarnjak novi glavni tajnik HDZ-a

Središnji odbor HDZa na sinoćnjoj je sjednici izabrao Ivana Jarnjaka za novog glavnog tajnika stranke, potvrdio je novin


Središnji odbor HDZa na sinoćnjoj je sjednici izabrao Ivana Jarnjaka za novog glavnog tajnika stranke, potvrdio je novinarima HDZov glasnogovornik Ratko Maček.

Jarnjak će na tom mjestu zamijeniti Branka Vukelića.

Središnji odbor odbacio je napade pojedinih saborskih zastupnika na vladajuću većinu i predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa.

Maček je također rekao da HDZ od jeseni kreće u ciklus priprema za iduće parlamentarne izbore, a da će se Vlada usmjeriti na gospodarski rast.

Krajem rujna i početkom listopada održat će se konferencija "Pokrenimo Hrvatsku-Kamo ide Hrvatska?" na kojoj će Vlada predstaviti svoje projekte, a sudjelovat će i ugledni gospodarstvenici, menadžeri i političari drugih stranaka, te domaći međunarodni stručnjaci, rekao je.

Vlada se od jeseni usmjerava na aktivnosti podizanja gospodarskog rasta, rekao je Maček dodavši da mnogi projekti ulaze u fazu zaživljavanja i njihovi će se učinici uskoro vidjeti.

Napomenuo je da su u HDZ-ov Središnji odbor kooptirani Željo Krapljan, Luka Crnković i Dragan Kovačević.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook