Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivo Josipović najavio da će pobijediti i Bandića

Predsjednički kandidat SDP – a Ivo Josipović subotu je proveo u posjetu Zagorju. U pratnji predsjednice zagorskog


Predsjednički kandidat SDP – a Ivo Josipović subotu je proveo u posjetu Zagorju. U pratnji predsjednice zagorskog SDP – a Sonje Borovčak, zabočkog gradonačelnika i saborskog zastupnika Ivana Hanžeka te župana Siniše Hajdaša Dončića obišao je novi centar grada u izgradnji pokraj Regenarcije, a zatim mu je u S.K.Začretju bio domaćin načelnik Ivan Kranjčić.

Potom je cijela svita otišla do vinograda u berbu grožđa kod vinarske obitelji Grozaj. Josipović, koji zasad premoćno vodi u anketama za Pantovčak, skinuo je sako, dohvatio škare i zajedno sa S.Borovčak počeo brati prezrelo grožđe. Osim markantnog i ugleđenog Josipovića, pažnju berača (posebno muškog dijela) privlačila je njegova plavooka i crnokosa glasnogovornica, Dubrovkinja Danica Juričić.
„ Hrvatsku treba osloboditi od korupcije koja guši naše gospodarstvo i godišnje „guta“ 12 i pol milijarde kuna domaćoj ekonomiji. Korupciju, koja je prisutna i unašim najvećim poduzećima poput HEP – a, Podravke i INA – e, moguće je iskorijeniti, ali za to u Hrvatskoj nema političke volje vladajućih“, istaknuo je okupljenim novinarima Josipović, napominjujući kako je njegova prednost što se uz njega ne veže nijedna afera te kako namjerava pobijediti sve kandidate, pa tako i Bandića.

Josipović je sa domaćinima i suradnicima, nakon obilnog ručka sa beračima kod Grozaja koji su pripremili kotlovinu, pečenog odojka, štrukle i nudili izvrsne gemište, posjetio zelenu tržnicu u Roses Outlet Fashion centru. Boravak u Zagorju završio je u Klanjcu na priredbi „Zahvala jeseni“ .

Tekst i snimka : Zoran Gregurek

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook