Prethodni članak
Sljedeći članak

Iz mjenjačnice ukradeno više od pola milijuna kuna

Ni dvjesto metara od policijske postaje u Donjoj Stubici jutros je oko četiri sata opljačkana mjenjačnica u vlasništvu t


Ni dvjesto metara od policijske postaje u Donjoj Stubici jutros je oko četiri sata opljačkana mjenjačnica u vlasništvu tvrtke GOF d.o.o. nekretnine Brune Dogana, javlja Cro press.


Njegov otac Jadran Dogan, poznati zagorski poduzetnik, pjevač i kantautor, došao je ubrzo na mjesto pljačke. U sefu se, kako neslužbeno doznajemo, nalazilo između pola milijuna i 700 tisuća kuna.

Pljačkaši su najprije kroz prozor ušli u susjedni caffe bar Stubica , isključili neke od sigurnosnih uređaja, potom probili veliku rupu na zidu do mjenjačnice i kroz nju iznijeli sef težak više od 250 kilograma.

No, alarm se ipak oglasio. Policija je stigla nakon desetak minuta (!), a zaštitarska tvrtka Đidara, angažirana na osiguranju mjenjačnice, izvijestila je njezinu uposlenicu koja je stigla u 4.30 sati.

Očevidaca nije bilo a prema svemu sudeći sef su ukrcali u kombi vozilo, jer u osobni automobil ne bi stao. Nakon pljačke nestali su u nepoznatom pravcu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook